Aerocenter

Adresa: Piata Cipariu, Nr.9/69, Judetul Cluj
Nr. Reg. Com.: J12/776/2000
CUI: RO13221313

Licenta de turism: 1390/07.03.2019
Polita de asigurare: I 55702
Brevet Turism: 2696/18.09.1997
Manager Turism: Serban Lucia Ioana

Tel.: 0264 439390
Tel. mobil:0264 439117
E-mail: chartere@aerocenter.ro

 

 

Misiunea

Misiunea noastra este sa te inspiram in calatoriile tale, sa te ducem acolo unde iti doresti in conditii de siguranta, sa iti eficientizam calatoria ca timp si bani, impartasindu-ti experientele noastre din locurile respective.
 

Viziunea Noastra

Viziunea noastra este sa fim prima optiune atunci cand te gandesti la vacanta, la calatorie. Dorim sa castigam respectul si increderea ta, oferindu-ti vacante perfecte, experiente autentice si avand grija de tine in fiecare punct al vacantei.
 

Valorile Noastre

Echipa Aerocenter

Specialistii nostri care au fost in jurul lumii pentru a cunoaste si a alege cele mai spectaculoase locuri de vizitat, cele mai interesante experiente, cele mai bune locatii si servicii, din Asia pana in America, din Europa pana Africa, de la hoteluri de 3-4* cu un raport optim calitate-pret, la hoteluri deluxe  sau resorturi exclusiviste. Datorita cunostintelor acumulate in aceste calatorii de informare si a pasiunii pentru calatorie, specialistii nostri pot adapta vacanta ta dupa nevoile, preferintele si bugetul tau. Cu ajutorul lor vei obtine  rezultatul maxim in raport cu banii si timpul pe care doresti sa-i investesti in vacanta!
Suntem alaturi de tine in fiecare punct al vacantei prin partenerii nostri locali, atent alesi.

Know-how

Dobandirea a peste 20 ani de experienta in managementul calatoriilor de business si vacante.

Respectul pentru client

Pentru nevoile si dorintele clientilor, customizam vacantele in functie de acestea.

De ce Aerocenter ?

  • iubim ceea ce facem

  • cunoastem lumea

  • suntem informati

  • suntem creativi si flexibili

  • credem in valoare

  • peste 50.000 de turisti

  • peste 20 ani de activitate

1. Ne place ceea ce facem, astfel fiecare vacanta este atent realizata de specialistii nostri care iubesc sa calatoreasca si va impartaseasca experientele lor.
 
2. Cunostem lumea - fiecare dintre consultantii nostri de turism isi petrece 3 saptamani pe an pentru a vizita locuri noi, pentru a invata despre destinatii si pentru a explora tainele ascunse ale locurilor. Deci atunci cand suni, vei vorbi cu o persoana din echipa noastra, vei vorbi cu cineva care a a fost acolo si a vazut!
 
3. Suntem creativi si adaptati. Fiecare persoana este diferita, acesta este motivul pentru care in loc sa oferim un pachet de vacanta, vom crea itinerariul personalizat perfect pentru tine. Vom asculta ceea ce vrei sa faci si vom crea ceva ce va depasi asteptarile tale personale, dar nu si bugetul tau!
 
4. Noi credem in valoare. Atunci cand vine vorba de value for money - suntem greu de invins!
 
5. Nimic nu este prea greu. Putem organiza un safari in Africa, scufundari pe timp de noapte in Maldive, o plimbare cu elicopterul in Kauai.
 
6. Pentru ca de peste 20 ani organizam vacante frumoase, iar clientii revin de fiecare data pentru alte vacante speciale. Serviciile noastre, atentia la detalii in realizarea vacantelor, experientele noastre de calatorie pe care vi le impartasim in fiecare zi, acestea ne ajuta sa facem din vacantele tale experiente de neuitat.

Licenta turism
Brevet de turism
Polita insolventa
Certificat de inregistrare