60px

Oferte vacanta si sejur Ischia 2024

Alege localitatea de plecare:

50px
Exotic beach
Exotic beach

Bine ai venit pe insula Ischia pentru vacanța ta de vis în 2024!

Suntem aici să-ți oferim o experiență memorabilă, cu plaje aurii, măslini și grădini botanice luxuriante. Hai să-ți prezentăm ofertele noastre incredibile pentru un sejur de neuitat pe această perlă a Italiei!

Ischia, cu peisajele sale spectaculoase, plajele paradisiace și istoria bogată, este destinația perfectă pentru a te bucura de fiecare clipă și pentru a descopri lucruri noi. Iată de ce ar trebui să alegi Ischia pentru vacanța ta din 2024:

Plaje și ape termale:

De la plajele cu nisip fin și ape liniștite la plajele stâncoase ascunse în golfuri pitorești, vei găsi cu siguranță un loc perfect pentru a te bucura de soare și de marea cristalină. De asemenea, Ischia este cunoscută ca un paradis al izvoarelor termale naturale. Insula oferă numeroase oportunități de relaxare și vindecare în apele sale bogate în minerale, de la izvoare termale la băi de noroi vulcanic și spa-uri de lux.

Istoria insulei:

Cetatea impresionantă, Castello Aragonese, este un simbol al Ischiei și oferă nu doar perspective uimitoare asupra mării și insulei, ci și o incursiune în istoria bogată a regiunii. Poți explora vechile fortificații, capelele și grădinile din interiorul castelului.

Grădini botanice:

La Mortella este cea mai faimoasă grădină botanică din Ischia, cu o varietate impresionantă de plante exotice și tropicale. În timp ce te plimbi prin aceste grădini spectaculoase, vei fi înconjurat de culori vibrante și arome îmbietoare.

Gastronomie:

Bucătăria din Ischia este o parte importantă a experienței sale. Nu uita să încerci specialități locale, cum ar fi "coniglio all'ischitana" (iepure gătit în stil ischitan), "linguine alle vongole" (paste cu scoici) și "caprese salad" (salată Caprese) cu roșii și mozzarella de bufală.

Rezervă acum pentru cele mai bune oferte!

Echipa noastră este aici pentru a-ți facilita planificarea vacanței tale în Ischia. Contactează-ne pentru a afla mai multe despre pachetele noastre personalizate și ofertele speciale pentru un sejur în această insulă fermecătoare.

Alege Ischia pentru vacanța ta din 2024 și pregătește-te pentru o aventură de neuitat!

11 lucruri de făcut în Ischia