Oferte Revelion Bali 2024
pentru 2 adulti de la 799
Oferte Revelion Bali 2024

Circuit Revelion Bali 2024

Revelion in Bali: Descopera experiente unice in inima Indoneziei

Bali, bijuteria Insulelor Indoneziene, te invita sa incepi noul an intr-un cadru exotic si fascinant. Cu plaje nisip fin, temple sacre si aventuri naturale, Bali ofera o experienta de Revelion de neuitat. Iata cum poti sarbatori Revelionul in acest paradis insular!

 

Descopera templele Taman Ayun si Tanah Lot

Pregateste-te sa explorezi frumusetea culturala a Baliului. Viziteaza templele Taman Ayun si Tanah Lot pentru a te conecta cu istoria si spiritualitatea insulei. Templele sunt locuri de liniste si frumusete, cu arhitectura impresionanta si vederi panoramice.

 

Excursie optionala la Cascada Tegenungan, Kertha Gosa si Satul Tenganan

Descopera mai multe dintre comorile ascunse ale Baliului. O excursie optionala te poate duce la cascada Tegenungan, o bijuterie naturala ascunsa in jungla, la Kertha Gosa, palatul justitiei cu picturi spectaculoase, si in satul Tenganan, unde traditiile balineze traiesc in continuare.

 

Templul Uluwatu si dansul Kecak

Uluwatu este celebru pentru templul sau clifftop si pentru dansul Kecak, care se desfasoara in apusul soarelui. Experimenteaza magia acestui loc si asista la dansurile traditionale in mijlocul peisajului dramatic al stancilor si valurilor oceanului.

 

Experienta culinara balineza optionala

Descopera aromele bogate ale bucatariei balineze. Poti alege o experienta culinara optionala pentru a gusta deliciile locale, precum nasi goreng, mie goreng și mancaruri cu ikan bakar (peste la gratar). Bucura-te de un festin de arome autentice.

 

Excursie optionala la Nusa Dua, Kintamani, Lacul Batur si izvoarele Termale Toya Bungkah

Exploreaza partea mai putin cunoscuta a Baliului cu o excursie optionala. Viziteaza Nusa Dua, un paradis pentru sporturile nautice, apoi mergi spre Kintamani pentru a admira Lacul Batur si vulcanul. Dupa aceea, relaxeaza-te in izvoarele termale Toya Bungkah pentru o experienta de relaxare profunda.

 

Excursie optionala: Templul Batukaru, Terasele de orez Jatiluwih si Templul Ulun Danu

Descopera splendoarea naturii si spiritualitatii balineze intr-o excursie optionala. Viziteaza templul Batukaru, un loc de pace si contemplare, apoi exploreaza terasele de orez Jatiluwih, un sit UNESCO, si incheie cu Templul Ulun Danu, situat pe un lac pitoresc.

 

Rezerva-ti vacanta de Revelion acum!

Nu lasa rezervarea pentru ultimul moment. Contacteaza-ne astazi pentru a afla mai multe detalii sau pentru a face rezervarea ta pentru Revelionul in Bali. Alege Bali pentru Revelion si pregateste-te pentru o experienta autentica in mijlocul culturii și naturii acestui paradis insular!

 

Revelionul in Bali este o ocazie unica de a explora o lume a traditiilor, naturii si aventurii. Rezerva-ti vacanta acum si incepe noul an in mijlocul acestei bijuterii tropicale!

 

vezi mai mult