Oferte Revelion Barcelona 2024

Revelion Circuit Barcelona 2024 cu zbor charter

Barcelona - Revelion in orasul modernismului

Descopera Barcelona, capitala modernismului, unul dintre cele mai frumoase orase din Europa, intr-un Revelion de neuitat. Atractii precum Sagrada Familia, Parcul Güell si Muzeul Picasso iti vor captiva atentia. Daca vrei sa te relaxezi, plaja cu nisip fin este o optiune perfecta. Alege, de asemenea, una dintre excursiile optionale pentru a explora alte frumuseti ale provinciei Catalunia.

 

Dupa sosirea in Barcelona, te imbarci in autocar pentru un tur panoramic de maxim 3 ore. Vizita in oras reprezinta o calatorie in istorie, de la zidurile romane ale Barcino la stradutele medievale gotice si bijuteriile arhitecturale moderniste create de Gaudi si contemporanii sai. In timpul turului, vom explora principalele atractii ale Barcelonei.


Ai optiunea sa vizitezi doua dintre cele mai faimoase atractii din Barcelona, ambele create de Antoni Gaudi: Sagrada Familia si Parcul Güell. Grupul minim pentru aceste vizite este de 15 persoane, iar transportul se va face cu mijloacele de transport in comun. Pentru a rezerva, se achita un avans de 50% in agentie, restul sumei fiind platit la fata locului.


Se propune o excursie optionala la Manastirea Montserrat, centrul spiritual al Cataloniei. Manastirea se afla intr-un cadru natural spectaculos, intr-o rezervatie naturala, la 700 m altitudine si la 48 km de Barcelona. Fondata in 1025, Montserrat adaposteste o statueta miraculoasa reprezentand Fecioara Maria (La Moreneta), descoperita intr-o pestera de munte in anul 880.


Vei avea timp liber sau optiunea de a explora Girona, oras reprezentativ pentru arta catalana. In centrul istoric, vei descoperi vechiul cartier evreiesc, Biserica Sf. Felix, Catedrala si zidurile romane bine conservate. La intoarcere spre Barcelona, viziteaza Muzeul Salvador Dali, situat in Figueres, orasul natal al artistului. Este un loc imperdabil pentru admirarea creatiilor sale.

 

vezi mai mult