Oferte Revelion Costa Del Sol 2024

Revelion Circuit Costa Del Sol 2024 cu zbor charter

Costa del Sol - Revelion in Andalucia

Costa del Sol, cel mai frumos litoral continental al Marii Mediterane, se intinde pe 160 km in sudul Spaniei, cu 12 statiuni vibrante precum Torremolinos, Benalmadena, Marbella si Malaga. Pentru o vacanta aici, viziteaza atractiile din apropiere - Gibraltar, orasele Sevilla, Cordoba si Granada. O excursie placuta poate fi explorarea celor 24 de "sate ale soarelui" cu arhitectura deosebita si case albe inconjurate de flori si palmieri.


Ajuns in Malaga, vei explora orasul intr-un tur de jumatate de zi. Malaga se remarca prin patrimoniul sau bogat, inclusiv amfiteatrul roman, muzeul Picasso si Catedrala. Personalitati ca Pablo Picasso si Antonio Banderas s-au nascut aici. Oferta gastronomica este variata, incluzand obiceiul andaluz de a servi tapas si vinul dulce Malaga. O plimbare prin Alameda Principal si Paseo del Parque completeaza ziua. Transferul catre celebra zona de litoral Costa del Sol este inclus in program.


Propunem o excursie optionala in Gibraltar, celebrul teritoriu britanic cu stanca iconica. Include transport pana la Linea de la Concepcion, trecerea frontierei si un tur panoramic prin insula, vizitand atractii precum Catalan Bay, Europa Point (cu posibilitatea de a vedea Marocul in zile senine), Rezervatia Naturala Upper Rock, Pestera Sfantului Mihail si Barlogul Maimutelor. Dupa-amiaza, ai timp liber pentru cumparaturi in acest paradis fiscal.


Te invitam intr-o excursie optionala de o zi in Sevilla, cel mai mare oras din sudul Spaniei. Intr-un tur panoramic, vei descoperi obiective remarcabile precum Turnul de Aur, La Giralda, zona Triana, si El Alcázar (Cetatea). Un tur pietonal te va ghida prin gradinile Murillo, Santa Cruz si zonele pitoresti ale orasului. Optional, poti vizita catedrala din Sevilla, cu mormantul lui Cristofor Columb si picturi de Murillo si Goya.

Continuam cu o excursie in Granada, un oras incarcat de istorie si arhitectura magnifica. Excursia include transport, tur panoramic si vizita la palatul arab Alhambra, o adevarata bijuterie a coroanei maurilor, inspirata din povestile din "1001 de nopti".

Optional, se propune o excursie in Ronda, unul dintre cele mai vechi orase europene, situat in zona muntoasa Serrania de Ronda. Aflat la 723 de metri altitudine, orasul strabate un canion superb format de raul Guadalevin. Cu o istorie bogata, Ronda a fost locuita de celti, greci, romani, mauri si crestini. Arena de Toros, cea mai veche arena de corida din Spania, este o atractie deosebita. Dupa-amiaza, intoarcere la hotel pentru cina si cazare.


Ai timp pentru odihna si plimbari in Benalmadena si Torremolinos, explorand plajele si bulevardul pietonal Calle San Miguel. Puerto Marina, un port de iahturi frumos, este locul perfect pentru o plimbare relaxanta si cumparaturi.

Excursie optionala in Cordoba, oras UNESCO, cu centrul istoric plin de stradute si catedrala moschee La Mezquita. Oras cu istorie remarcabila, capitala Hispaniei in epoca musulmana, oferind evenimente culturale si farmecul vietii de noapte.

 

vezi mai mult