Oferte Revelion Elvetia - Zurich 2024
pentru 2 adulti de la 799

Circuit Revelion Zurich 2024

Revelion in Zurich, Elvetia: Experimenteaza rafinamentul Europei - Farmecul anului nou

Zurich emana un farmec istoric deosebit... Cu stradutele inguste din centrul orasului, te poți simti ca si cum calatoresti in timp, uitand pentru un moment ca te afli intr-un oras ultramodern. Zurich este recunoscut pentru calitatea vietii sale superioara si bogatia sa.

Cea mai mare petrecere de Revelion din Elvetia, numita Silvesterzauber (Farmecul Anului Nou), are loc pe malul lacului Zurich. Aici, zeci de standuri cu mancare, baruri si muzica de petrecere transforma zona din jurul Bellevue si Bürkliplatz intr-o petrecere in aer liber uriasa.

 

Imediat dupa ce ajungi in Zurich, incepe vizita centrului orasului, unde te asteapta un tur panoramic ghidat. Zurich, unul dintre cele mai vechi orase europene, este considerat inima economica si culturala a Elvetiei. In timpul turului, vei putea descoperi urmatoarele atractii:

- Banhofstrasse: O strada comerciala plina de buticuri si magazine de lux.

- Fraumunster Biserica Femeilor: Celebra pentru vitraliile create de artistul Marc Chagall in anul 853.

- Primaria (Rathaus): O cladire de arhitectura elvetiana construita intre 1694 si 1698.

- Gradina Teilor: Un loc linistit pentru o plimbare relaxanta.

- Catedrala Grossmunster: O biserica protestanta istorica cu cele doua turnuri gemene, un simbol al orasului Zurich.

 

Optional, poți alege sa faci o excursie la statiunea Engelberg, cunoscuta pentru schi, sau sa vizitezi Lucerna, un oras medieval cu cladiri istorice bine conservate. In Lucerna, vom vedea Podul Capelei, decorat cu peste 100 de picturi din secolul al XVII-lea, si Wasserrturm, un turn de apa din secolul al XIII-lea, ambele fiind printre cele mai fotografiate locuri din Elvetia. Dupa aceasta optiune, poti alege sa te bucuri de o masa traditionala cu fondue.

 

Optional, va propunem o excursie la Interlaken, o statiune situata intre cele doua lacuri alpine, Thun si Brienz, intr-un peisaj idilic. Interlaken este una dintre cele mai vechi statiuni turistice din Elvetia, primitandu-si primii turisti in 1805. Aici puteti face cumparaturi, plimbari si va puteti bucura de peisaj. Daca timpul permite, vom vizita fabrica de ciocolata Lindt din Kilchberg.

 

Dupa excursie, ne intoarcem la Zurich pentru cazare. Seara, cei interesati pot sarbatori Anul Nou in centrul orasului alaturi de ghid si localnici. La 20 de minute dupa miezul noptii, artificiile vor lumina orasul. De ce la 20 de minute? Pentru ca clopotele bisericilor vor suna cu 15 minute inainte si dupa miezul noptii pentru a marca trecerea dintre ani.

 

Ai optiunea de a vizita Berna, capitala Confederatiei Elvetiene. Berna are cel mai bine pastrat centru medieval din Elvetia, cu strazi pietruite, turnuri, fantani si arcade din epoca Renasterii. Vom face un tur de oras pentru a admira atractiile precum Parlamentul, Catedrala, Turnul cu ceas (acasa la unul dintre cele mai mari ceasuri animate din lume) si groapa cu ursi. La finalul zilei, ne intoarcem la Zurich pentru cazare la acelasi hotel.

 

vezi mai mult