Oferte Revelion India 2024
pentru 2 adulti de la 799
Oferte Revelion India 2024

Circuit Revelion India 2024

Descoperiti ofertele noastre exceptionale de Revelion in India

India, o tara plina de cultura, istorie si diversitate, va invita sa sarbatoriti Revelionul intr-un mod cu totul special. Cu o gama variata de destinatii captivante si experiente unice de Revelion, India este locul perfect pentru a marca trecerea in noul an. Aflati mai multe despre ofertele noastre de Revelion in India si pregatiti-va pentru o calatorie memorabila.

 

Ajungi și te cazezi la hotel, apoi faci un tur in Vechiul Delhi, construit de Shah Jahan in secolul al XVII-lea, capitala Imperiului Mogul. Vizitezi Fortul Rosu (UNESCO), faci o plimbare in Chandni Chowk, vezi Jama Masjid, cea mai mare moschee din India, si poti opta pentru o vizita la Gurudwara Bangla Sahib, un centru de pelerinaj Sikh cu cupola aurie.

 

Vizitezi Mandawa, un oras pitoresc cunoscut pentru picturile murale viu colorate, numit "galeria in aer liber a Rajasthanului." Fiecare casa din Mandawa este o opera de arta, iar Jhunjhunwala Haveli, din 1859, este una dintre cele mai frumoase. Dupa-amiaza, explorezi orasul intr-un tur pietonal ghidat pentru a descoperi comorile arhitecturale.

 

Pleci cu autocarul catre Jaipur, capitala statului Rajasthan, renumita pentru istoria sa bogata si mestesugurile pretioase. Dupa sosire in Orasul Roz, vizitezi Templul Birla, un templu hindus impresionant. Ai optiunea de a alege o plimbare cu ricsa cu trei roți (12 euro/persoana) sau sa participi la spectacolul de sunet si lumina de la Fortul Amber (20 euro/persoană), unde lumina proiectata creeaza imagini spectaculoase reflectate in lacul Maota si vei afla povestile legendarului fort.

 

Urmeaza excursia la Fortul Amber (UNESCO), reprezentativ pentru epoca maharajahilor. Vei calatori pe spatele elefantilor pana la poarta fortului si te vei intoarce cu jeep-ul. In interior, vei admira Gradina Charbagh, Sukh Niwas, Jai Mandir, Sheesh Mahal, Diwan-i Am, Diwan-i-Khas și portile ornamentate.

 

Dupa-amiaza, va urma explorarea Orasului Roz, aflat sub acest nume din cauza caselor varuite in aceasta nuanta. Veti vizita Muzeul din Palatul Orasului (UNESCO) si Observatorul Jantar Mantar (UNESCO), un loc deosebit pentru observarea cerului. Turul se va incheia cu o plimbare langa Hawa Mahal - Palatul Vanturilor, cunoscut pentru cele 1000 de ferestre ce permiteau doamnelor de la curte sa urmareasca procesiunile.

 

Optional, poti alege sa faci un zbor cu balonul cu aer cald dimineata devreme pentru a admira orasul Jaipur si peisajele din jur de la inaltime (pret indicativ 260 euro/persoana), daca conditiile meteo o permit.

Pleci spre Agra si faci o oprire in satul istoric Abhaneri, renumit pentru monumentele medievale si dansurile locale Ghoomar, Kalbelia si Bhawai. Vei vizita impresionantul rezervor de apa Abhaneri Stepwells sau Chand Baori, una dintre cele mai vechi si adanci surse de apa din Rajasthan.

 

Continui spre Fatehpur Sikri (UNESCO), construit de Imparatul Akbar in secolul al XVI-lea ca noua capitala a Imperiului Mogul. Vei admira constructiile grandioase din gresie rosie, care imbina stilurile mogul, indian, persan si islamic, precum Panch Mahal si multe altele.

 

Veti face un tur panoramic in Agra si vizitati Taj Mahal, una dintre cele mai cunoscute Noi Minuni ale Lumii. Taj Mahal, construit intre 1631 si 1648, este un simbol al iubirii durabile, comandat de imparatul mogul Shah Jahan in memoria sotiei sale Mumtaz. A fost inclus in patrimoniul mondial UNESCO in 1983.

 

Dupa-amiaza, explorati Fortul Agra, o fosta resedinta a marilor imparati moguli, decorat cu marmura, pietre pretioase si gradini frumos amenajate. Puteti alege sa faceti o plimbare prin oras cu o trasura trasa de cal (12 euro/persoana) sau sa vedeti spectacolul muzical "Mohabbat - the Taj," o impresionanta reprezentare a iubirii dintre Imparatul Mughal Shah Jahan si Mumtaz Mahal (50 euro/persoana).

 

Vei merge apoi spre Delhi. Dupa-amiaza, vizitezi Complexul Arheologic Qutb (UNESCO) cu celebrele sale atractii, cum ar fi Qutb Minar, Quwwatu l-Islam, Alai-Darwaza si minaretul sultanului Alau-ud-din Khilji. Continui cu vizitele în Noul Delhi, admirand din exterior Poarta Indiei, Parlamentul, resedinta presedintelui si cartierul diplomatic. Intrarea este inclusa la Mormântul lui Humayun, un monument deosebit cu o istorie impresionanta.

vezi mai mult