60px

Oferte Revelion Israel 2024

20px

Circuit Revelion Israel 2024

 

Descopera Israel de Revelion! O aventura Magica in Tara Sfanta

Pentru un Revelion cu adevarat special, lasa-te purtat in tara plina de istorie si spiritualitate, Israel. Israelul ofera o experienta unica si plina de magie intr-un cadru incarcat de semnificatie religioasa si bogat in traditii.

 

Circuit Israel

- Vei vizita Betleem, inclusiv Pestera Sfanta, ieslea, grota Sfantului Ieronim si Biserica Sfintei Caterina. Apoi, vei merge la Muntele Sion, unde vei descoperi camera ultimei cine a lui Iisus.

- Te indrepti spre Ierusalim si faci o oprire pe Muntele Maslinilor pentru a admira privelistea asupra orasului. In Ierusalim, vizitezi locuri religioase importante, cum ar fi Capela Inaltarea Domnului, Manastirea Tatal Nostru, Capela Dominus Flevit, Gradina Ghetsimani, Biserica Agoniei, Mormantul Maicii Domnului, Cetatea Ierusalimului, Biserica Sf. Ana, Scaldatoarea Betezda, Via Dolorosa si Mormantul Sfant. Dupa aceasta experienta, te intorci la Betleem.

- Ai posibilitatea de a alege intre timp liber sau o excursie optionala la Raul Iordan, locul de botez al lui Iisus. Excursia panoramica include Manastirea Carantania de la Poalele Muntelui Ispitirii si o scurta oprire la Qumran pentru a vizita Marea Moarta.

- Ai optiunea de a alege intre timp liber sau o excursie optionala cu autocarul catre Tiberias, care include o croaziera pe Marea Galileei. Itinerariul continua la Capernaum, locul in care Iisus a locuit dupa plecarea din Nazaret. Vei face o oprire la Tabgha pentru a vizita Biserica Fericirii Depline, unde Iisus tinea predici. Dupa-amiaza, vei explora Nazaretul si vei vizita Bazilica Vestirii.

Te vei deplasa cu autocarul catre En Kerem, locul de nastere al lui Ioan Botezatorul. Apoi, vei continua calatoria catre Jaffa, unde te asteapta un tur de oras.

 

Circuit Israel & Iordania:

- Vei explora atractiile majore din jurul Marii Galileei, inclusiv Capernaum, ruinele sinagogii unde Iisus a predicat, Tabgha, Biserica Inmultirii Painilor si a Pestilor cu mozaic crestin, precum si Muntele Fericirilor, de unde poti admira o panorama frumoasa a Marii Galileei.

- Vei explora Petra, un oras antic celebru pentru stilul sau arhitectural unic, sapat in stanca. Apoi, vei reveni in Valea lui Moise pentru un tur panoramic al orasului Amman, cu o scurta oprire la Izvorul lui Moise.

- Vei vizita Jerash, unul dintre cele mai importante orase romane din lume si al doilea cel mai popular obiectiv turistic din Iordania. Apoi, te vei intoarce in Israel, facand o oprire la Qasr el Yahud, locul botezului lui Iisus in Iordan. Itinerariul continua cu o vizita la Marea Moarta, cunoscuta pentru cea mai mare salinitate din lume.

- Turul tau in Betleem va include vizitarea Bisericii si Pesterii Nasterii Domnului, Biserica Sfantului Ecaterina, Grota Preafericitului Ieronim, Pesterile Laptelui si Piata Ieslei. Ziua ta va continua cu o vizita la Campul Pastorilor, Manastirea Sfantului Teodosie si Manastirea Sfantului Nicolae.

- Ai optiunea de timp liber sau de a alege o excursie opționala la Fortareata Masada, accesibila cu telecabina. Apoi, vizitezi Ierihon si Manastirea Carantania. Drumul continua cu o vizita la Asezamantul Romanesc, Manastirea "Dudul lui Zaheu" si Manastirea Sfantul Gheorghe.

- Vei pleca spre Ierusalim. Vei face o oprire pe Muntele Maslinilor pentru panorama. Apoi, vizitezi Pater Noster, Gradina Ghetsimani, Biserica Tuturor Națiunilor, Orasul Vechi, inclusiv Templul Muntelui, Via Dolorosa si Biserica Sfantului Mormant.

- Vei fi transferat catre Tel Aviv, unde vei explora orasul si Jaffa. Apoi, vei continua cu o oprire in Haifa, un oras-port intre Coasta Mediteraneeana si Muntele Carmel. Aici, vizitezi Gradinile Suspendate din Bahai, impresionante pentru design, si Biserica Bunei Vestiri din Nazaret, un lacas de cult crestin important.

 

vezi mai mult