Oferte Revelion Kenya 2024
Sejur Mombasa & Safari Kenya combinat cu sejur in Mombasa
Oferte Revelion Kenya 2024

Charter Revelion Kenya 2024 - Reducere de Early Booking

Ce modalitate mai buna de a incepe noul an decat explorand frumusetile naturii si cultura fascinanta a Kenyei? Cu ofertele noastre de Revelion in Kenya, poti face exact acest lucru. Alege una dintre ofertele noastre speciale si pregateste-te pentru o experienta de neuitat sub cerul senin al Kenyei.

Explorare in Masai Mara

Rezerva-ti locul acum si fii martorul celei mai mari migrații de animale din lume in Parcul National Masai Mara. Cu game drive-uri zilnice, vei putea admira Big Five si alte specii de animale salbatice in habitatul lor natural. Aventura ta africana incepe aici!

Safari de Revelion in Kenya

Pentru o experienta unica de Revelion, alege safari-ul nostru special in Kenya. Iti oferim ocazia de a de a admira fauna salbatica in habitatul sau natural, sub ghidajul expertilor nostri. Vei petrece noaptea de Revelion intr-un lodge sub cerul senin al Kenyei, departe de agitatia urbana.

Relaxare pe Plajele de Nisip Alb

Pentru cei care doresc sa se relaxeze, ofertele noastre includ si sejururi pe cele mai frumoase plaje de nisip alb din zona Mombasa. Petrece-ti zilele sub soarele tropical si bucura-te de apa cristalina a Oceanului Indian.

Cina de Revelion Sub Cerul African

De Revelion, vei avea ocazia de a participa la o cina speciala sub cerul senin al Kenyei. Gusta delicatese locale si experimenteaza traditiile autentice kenyeze, in timp ce sarbatoresti trecerea in noul an alaturi de prieteni si familia ta.

Rezerva Acum si Creeaza Amintiri de Neuitat

Nu rata sansa de a petrece Revelionul intr-un mod unic si memorabil. Rezerva-ti locul acum pentru ofertele noastre de Revelion in Kenya si pregateste-te pentru o aventura africana de neuitat. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii si pentru a face rezervarea ta!

Kenya Revelion - Alege Aventura, Alege Kenya!

Cu ofertele noastre de Revelion in Kenya, vei experimenta frumusetile naturii, cultura bogata si ospitalitatea kenyeza. Alege Kenya pentru Revelionul tau si creeaza amintiri de neuitat. Vino alaturi de noi si incepe anul in stil african!

vezi mai mult