60px

Oferte Revelion Larnaca - Cipru de Nord 2024

20px

Revelion Larnaca - 2024 cu zbor charter

Revelion in Larnaca, Cipru: Descopera farmecul Mediteranei in noaptea de An Nou

Larnaca, un oraș pitoresc de pe coasta sudica a Ciprului, te invita sa incepi noul an intr-un cadru mediteranean de vis. Cu plaje aurii, promenade frumoase si atmosfera prietenoasa, Larnaca ofera o experienta de Revelion unica. Iata cum poti sarbatori Revelionul in acest oras superb!

 

Cina festiva in restaurant pe malul marii

Rezerva o masa la un restaurant de pe malul marii si bucura-te de o cina festiva intr-un cadru relaxant. Gusta din deliciile locale, precum meze (aperitive traditionale cipriote) si fructe de mare proaspete, in timp ce admiri privelistea spectaculoasa a marii Mediterane.

 

Petreceri pe plaja si focuri de artificii

Larnaca este renumita pentru petrecerile de Revelion de pe plaja. Multi localnici si turisti se aduna pentru a sarbatori in aer liber, sub cerul instelat. Focurile de artificii ilumineaza cerul la miezul noptii, marcand trecerea in noul an intr-un mod spectaculos.

 

Plimbari pe promenadă si vizite culturale

Larnaca ofera o promenada minunata de-a lungul plajei, perfecta pentru o plimbare romantica in noaptea de Revelion. De asemenea, poti vizita locuri culturale precum Moscheea Hala Sultan Tekke si Biserica Sfantul Lazar, care au o istorie bogata si o arhitectura remarcabila.

 

Rezerva-ti vacanta de Revelion acum!

Nu lasa rezervarea pentru ultimul moment. Contacteaza-ne astazi pentru a afla mai multe detalii sau pentru a face rezervarea ta pentru Revelionul in Larnaca, Cipru. Alege Larnaca pentru Revelion si pregateste-te pentru o experienta mediteraneana de neuitat intr-unul dintre cele mai frumoase orase de pe coasta Ciprului! 

 

Revelionul in Larnaca este o ocazie de a te bucura de farmecul mediteranean, de a experimenta ospitalitatea cipriota si de a sarbatori intr-un cadru spectaculos de-a lungul plajei. Rezerva-ti vacanta acum si incepe noul an cu priviri spre Marea Mediterana!