Oferte Revelion Malaezia 2024
pentru 2 adulti de la 799
Oferte Revelion Malaezia 2024

Circuit Revelion Malaezia & Singapore 2024

Descoperiti ofertele noastre exceptionale de Revelion in Malaezia

Kuala Lumpur, un oras vibrant cu arhitectura moderna, muzee captivante precum Muzeul National si arome unice in restaurante fine, atrage toate categoriile de turisti. De la cladiri istorice la parcuri si gradini incantatoare, experienta in Kuala Lumpur este diversa si memorabila.

Vei face un tur de jumatate de zi alaturi de ghidul local, descoperind frumusetea orasului. Vei admira Palatul Regal, Muzeul National, Monumentul National, cladirile din Piata Independentei si celebrele Turnuri Petronas. Emblemele Malaeziei, turnurile Petronas si Menara KL, se disting noaptea, oferind un spectacol mirific.

Iti sugeram o excursie optionala la Putrajaya, cel mai modern oras al Malaeziei, cu parcuri si canale. La doar 25 km de Kuala Lumpur, a fost creat peste noapte ca centru administrativ. Dataran Putra, piata centrala in forma de stea cu 11 colturi, reprezinta statele malaeziene din 1957. Dupa-amiaza, ne intoarcem in Kuala Lumpur pentru cazare. Seara, poti opta pentru excursia "Kuala Lumpur by Night", care include o cina tip bufet intr-un restaurant local cu preparate traditionale.

Vei face o excursie optionala la Pesterile Batu, temple hinduse in stanci calcaroase la 20 km de oras. Vei urca cele 272 de trepte catre temple, cu statui, picturi, muzica indiana si miros de bete parfumate. Intoarcere in Kuala Lumpur. Dupa-amiaza, timp liber pentru odihna. Seara, optional, cina festiva de Revelion la un restaurant local.

Pleci spre Singapore cu autocarul, oprind pentru cateva ore in istoricul oras Malacca. Vei explora orasul, vizitand Porta de Santiago si Piata Olandei. Masa de pranz inclusa va fi servita in Malacca.
Vei face un tur panoramic de jumatate de zi in Singapore cu insotitorul de grup si ghidul local. Vei explora contrastul dintre vechi si nou, Est si Vest, descoperind istoria, cultura si diversitatea vietii in Singapore. Vom vizita Pedang-ul in districtul colonial, Esplanada si Merlion, apoi Little India, Chinatown si Gradina Botanica cu 52 de hectare de flori si plante exotice. Dupa-amiaza e libera, iar seara poti alege excursia optionala la Night Safari, un parc zoologic nocturn de 40 de hectare. Cazarea se face in Singapore.

Vei avea timp liber pentru cumparaturi in Singapore, inclusiv in zona exclusivista Orchard Road. Dupa-amiaza este optional dedicata Insulei Sentosa, cu o plimbare cu telecabina si, optional, vizitarea acvariului. Seara, spectacolul "Wings of Time" va incheia ziua cu proiectii 3D, efecte pirotehnice si fantani robotizate. Transfer la hotel dupa spectacol.

Vei vizita faimosul hotel Marina Bay Sands, cel mai fotografiat obiectiv turistic din Singapore. Poti urca pe Skypark la etajul 57 contra unei taxe, beneficiind de o panorama de 360 de grade asupra orasului. De asemenea, poti explora Parcul Pasarilor, cel mai mare din sud-estul Asiei, cu peste 8000 de pasari si cea mai mare cascada artificiala din lume.

vezi mai mult