Oferte Revelion Venetia 2024

Revelion Venetia 2024 cu zbor charter

Revelion in Venetia, Italia: O experienta de vis

Benvenuti nel Nuovo Anno - Bun venit in noul an in orasul apelor

Venetia, "Orasul Lagunelor", este o destinatie de basm pentru a sarbatori Revelionul. Cu canale sale romantice, atmosfera sa unica si traditiile speciale de Revelion, Venetia va invita sa va bucurati de o experienta de vis pentru trecerea in noul an. Aflati de ce Venetia este un loc atat de special pentru Revelion.

 

Canalele venetiene in noaptea de Revelion

Canalele Venetiei devin un decor romantic pentru Revelion. Puteti alege sa luati parte la o croaziera pe Grand Canal sau sa va bucurati de o plimbare cu gondola cu un gondolier care va serenadeaza. Canalele luminate si cladirile istorice creeaza o atmosfera magica.

 

Petreceri in Piata San Marco

Piata San Marco devine centrul distractiei in noaptea de Revelion. Aici puteți sarbatori alaturi de localnici si turisti, dansand pe muzica live si bucurandu-va de un spectacol de artificii care umple cerul cu lumini stralucitoare.

 

Masti de carneval si traditii de Revelion

Venetia este renumita pentru Marea Mascherata, carnavalul sau celebru, iar Revelionul aduce oportunitatea de a va imbraca in masti spectaculoase si costume extravagante. De asemenea, exista obiceiuri speciale legate de sarbatoarea de Revelion, cum ar fi consumul de cotechino si lenticchie (carnati si linte), considerate norocoase pentru noul an.

 

Bucataria venetiana Delicioasa

Incantati-va papilele gustative cu deliciile bucatariei venetiene. Incercati specialitati locale precum sarde in saor (sardine in sos de ceapa dulce), fegato alla veneziana (ficat de vita cu ceapa) si risotto cu fructe de mare proaspete. O cina de Revelion intr-un restaurant traditional este o experienta memorabila.

 

Focuri de artificii peste Canalul Grande

Mai mult ca sigur, Revelionul in Venetia culmineaza cu un spectacol de artificii uimitor peste Canalul Grande. Cu reflectiile lor in apele canalului, focurile de artificii transforma orasul intr-un adevarat basm.

 

In concluzie, Revelionul in Venetia ofera o experients de vis, cu canale romantice, petreceri festive, traditii unice si bucate delicioase. Alegeti Venetia pentru a sarbatori trecerea in noul an intr-un mod cu adevarat special. Buon Anno Nuovo! (La multi ani!)

vezi mai mult