60px

Oferte vacanta si sejur Alicante 2024

Alege localitatea de plecare:

50px
Exotic beach
Exotic beach

Descoperă frumusețea Alicante în 2024!

Suntem aici pentru a-ți oferi o experiență ce îmbină plajele aurii, istoria bogată și atmosfera prietenoasă a acestui oraș din sudul Spaniei. Alege oferta noastră specială pentru a trăi momente de vis în Alicante. Aici sunt câteva motive pentru care ar trebui să alegi Alicante pentru vacanța ta perfectă în 2024:

Relaxare și aventură pe Costa Blanca

Alicante te întâmpină cu plajele sale aurii și apele cristaline ale Mediteranei, perfecte pentru zile însorite de relaxare sau pentru activități nautice pline de adrenalină. Bucură-te de plimbări pe faleză și de valurile blânde în timp ce descoperi frumusețea coastelor de pe Costa Blanca.

Istorie și cultură locală

Plimbă-te prin străzile înguste și pline de istorie ale orașului vechi din Alicante, unde vei descoperi bijuterii arhitecturale și istorice. Vizitează Castelul Santa Barbara, o fortăreață medievală ce domină orașul de pe vârful dealului Benacantil, sau explorează Muzeul Arheologic din Plaza del Carmen pentru a descoperi trecutul fascinant al regiunii.

Bucătărie mediteraneană autentică

Încântă-ți papilele gustative cu aromele autentice ale bucătăriei mediteraneene în restaurantele tradiționale din Alicante. Încearcă "arroz a banda" (orez cu fructe de mare), "calamares a la romana" (calamari prăjiți) sau "gambas al ajillo" (creveți în usturoi) pentru o experiență culinară de neuitat.

Shopping și relaxare pe Explanada de España

Explorează portul pitoresc din Alicante, unde iahturile luxoase și pescărușii se întâlnesc într-un decor de poveste. Plimbă-te pe Explanada de España, o promenadă cu solarii mozaicate și palmieri, unde vei găsi buticuri de suveniruri, magazine de modă și terase primitoare pentru a te relaxa și a te bucura de soarele mediteranean.

Rezervă acum pentru o vacanță de neuitat în Alicante!

Echipa noastră este aici pentru a-ți transforma visul de vacanță în realitate. Descoperă cele mai bune oferte și pachete personalizate pentru sejurul tău în Alicante în 2024.

Iată ce experiențe poți trăi în Alicante: