60px

Oferte vacanta si sejur Gran Canaria 2024

Alege localitatea de plecare:

50px
Exotic beach
Exotic beach

Bine ai venit pe insula Gran Canaria pentru o escapadă de neuitat în 2024!

Suntem aici să îți oferim o experiență de vacanță ce îmbină relaxarea, aventura și bucuria de a descoperi un loc plin de farmec.

Gran Canaria te întâmpină cu zâmbetul său cald și o paletă variată de experiențe. Relaxează-te pe plajele însorite, învață să dansezi salsa în cluburile de pe malul mării, descoperă frumusețea munților, a defileelor naturale sau explorează cultura locală. Iata alte câteva motive pentru care ai putea alege aceasta detinație unică pentru o vacanță perfectă în 2024:

Relaxare și adrenalină la Marea Atlantică

Descoperă faimoasele Dune de Maspalomas, un deșert de nisip care îți oferă senzații unice în mijlocul unei insule tropicale.

Arhitectura și cultura locală

Pășește în inima orașelor istorice precum Las Palmas de Gran Canaria sau Teror și descoperă arhitectura colonială spaniolă, piețele pline de viață și străzile înguste pline de culoare. Explorează Catedrala din Las Palmas sau vizitează Casa de Colon, locul unde se spune că Cristofor Columb a stat în timpul uneia dintre călătoriile sale.

Bucătăria canariană și deliciile mediteraneene

Încântă-ți simțurile cu bucatele tradiționale canariene, precum "papas arrugadas" (cartofi fierți în coajă) cu "mojo verde" (sos verde picant) sau "ropa vieja" (carne de vită cu legume). Însoțește-le cu un pahar de "vino de malvasia", vinul de malvasia produs în regiune, pentru o experiență culinară de neuitat.

Cazări de vis: ospitalitate canariană

Indiferent că alegi un resort de lux în zona Playa del Inglés sau o casă tradițională în satul pitoresc din Munții Gran Canaria, vei fi întâmpinat cu ospitalitate caldă și confort. Bucură-te de facilitățile exclusive ale resorturilor sau relaxează-te în liniștea și autenticitatea unei case rurale canariene.

Tradiții canariene și evenimente culturale

Exploră tradițiile canariene la un târg local, unde vei găsi produse artizanale, mâncăruri locale și atmosferă autentică. Nu rata festivalurile locale, cum ar fi "Fiesta del Charco" din Moya sau "Fiesta de San Juan" din Arucas, unde vei fi captivat de dansuri tradiționale, muzică și bucurie canariană.

Rezervă acum pentru o vacanță de vis în Gran Canaria!

Echipa noastră este aici pentru a-ți transforma visul de vacanță în realitate. Contactează-ne acum pentru a afla mai multe despre ofertele noastre speciale și pachetele personalizate pentru sejurul tău în Gran Canaria în 2024. O insulă de aventură și farmec te așteaptă să o descoperi!

Cele mai bune destinații din Gran Canaria