60px

Oferte vacanta si sejur Palma del Mallorca 2024

Alege localitatea de plecare:

50px
Exotic beach
Exotic beach

Bucură-te de o vacanță de vis în Palma de Mallorca în 2024!

Suntem aici pentru a-ți oferi o experiență de neegalat în această bijuterie a insulelor Baleare. În Palma, te vei pierde în farmecul plajelor cu nisip fin, vei descoperi peisaje spectaculoase și vei simți pulsul vibrant al orașului. Savurează deliciile locale în restaurantele autentice și îmbarcă-te în aventuri nautice pe apele cristaline ale Mediteranei. Uite de ce Palma de Mallorca este locul perfect pentru vacanța ta din 2024:

Plaje paradisiace și apă cristalină

De la plajele liniștite la golfurile ascunse, fiecare colțișor al coastei este un paradis pentru cei care caută relaxare sau aventură.

Istorie și cultură baleară

Descoperă moștenirea culturală și istorică a insulei în inima orașului Palma. Vizitează Catedrala Santa Maria, o capodoperă gotică ce străjuiește portul, sau pășește pe străzile înguste din cartierul istoric pentru a descoperi clădiri cu arhitectură impresionantă și buticuri tradiționale.

Peisaje naturale uimitoare

Explorează frumusețea naturală a insulei, de la Munții Tramuntana cu peisajele lor dramatice, la golfurile ascunse și peisajele de coastă spectaculoase. Închiriază o bicicletă sau un scooter pentru a descoperi locuri mai puțin cunoscute și a te bucura de liniștea naturii.

Shopping și distracție

Bucură-te de viața de noapte vibrantă a orașului Palma, cu baruri, cluburi și restaurante animate, sau explorează străzile comerciale pline de buticuri de modă, suveniruri și obiecte de artizanat. Palma oferă o varietate de opțiuni pentru toate gusturile și preferințele.

Rezervă acum pentru o vacanță de vis în Palma de Mallorca!

Echipa noastră este aici pentru a-ți transforma visul de vacanță în realitate. Vezi cele mai bune oferte și pachete personalizate pentru sejurul tău în Palma de Mallorca în 2024. O insulă de frumusețe și aventură te așteaptă să o explorezi!

Uite ce poți face in Palma del Mallorca