60px

Oferte vacanta si sejur Tenerife 2024

Alege localitatea de plecare:

50px
Exotic beach
Exotic beach

Bine ai venit în insula Tenerife pentru o escapadă de neuitat în 2024!

Suntem aici să îți oferim o experiență ce îmbină perfecțiunea plajelor vulcanice, peisajele impresionante și atmosfera vibrantă a acestei bijuterii din Arhipelagul Canar. Descoperă ofertele noastre speciale pentru a petrece momente magice pe această insulă fascinantă din mijlocul Atlanticului. Iată alte câteva motive pentru care ai putea alege această destinație unică pentru o vacanță perfectă în 2024:

Plaje de nisip vulcanic și ape turcoaz

Tenerife te întâmpină cu plajele sale spectaculoase de nisip vulcanic, valurile calde și apele cristaline de un albastru turcoaz.

Parcuri naționale unice și peisaje uimitoare

Descoperă diversitatea naturală a Tenerifei în parcurile sale naționale uimitoare. Urca pe vârful Teide, cel mai înalt munte din Spania, pentru priveliști panoramice spectaculoase sau explorează pădurile mistice și văile adânci din Parcul Rural de Anaga. Fiecare pas în Tenerife te aduce mai aproape de frumusețea sălbatică a insulei.

Bucătărie canariană autentică

Încântă-ți simțurile cu aromele autentice ale bucătăriei canariene în restaurantele tradiționale din Tenerife. Încearcă "papas arrugadas" (cartofi fierți în coajă cu sos de mojo), "gofio escaldado" (o mâncare tradițională cu făină de cereale) sau "pescado a la sal" (pește copt la sare) pentru o experiență culinară de neuitat.

Orașe vechi și fortificații istorice în Santa Cruz și La Laguna

Plimbă-te prin străzile pitorești și pline de istorie ale orașelor Santa Cruz de Tenerife și San Cristobal de La Laguna, ambele declarate Patrimoniu Mondial UNESCO. Descoperă catedralele impresionante, clădirile istorice și fortificațiile medievale care îți dezvăluie povestea bogată a insulei.

Distracție și aventură

Pentru cei dornici de aventură, Tenerife oferă o gamă variată de activități. Încercă parapantismul de pe versanții Teide, explorează fondul marin în timpul unei scufundări sau bucură-te de o excursie de observare a balenelor în apele azurii ale Atlanticului. Fiecare zi în Tenerife aduce cu sine o nouă aventură de descoperit.

Rezervă acum pentru o vacanță de vis în Tenerife!

Echipa noastră este aici pentru a-ți transforma visul de vacanță în realitate. Descoperă cele mai bune oferte și pachete personalizate pentru sejurul tău în Tenerife în 2024. Insula norocului te așteaptă să descoperi farmecul și diversitatea sa uimitoare!

Iată ce experiențe poți trăi în Tenerife: