CAMERE CU CONFIRMARE PE LOC! -7 nopti cazare cu mic dejun la Hotel AONANG VILLA RESORT 4* ( in camere grand superior garden) - 8.2 booking.com, hotel pe plaja Aonang, la Marea Andaman; -zbor Fly Dubai, cu bagaj de cala de 20 kg/persoana si bagaj de mana 7 kg/persoana; -taxe de aeroport si securitate; -transfer de grup aeroport-hotel-aeroport cu ghid de lb engleza; -Asigurare Medicala si Storno Cocktail Travel Protection, optionala, subventionata de Cocktail Holidays, la tarif special (10 euro/persoana); - Excursii optionale: tur Phi Phi & Insula Bamboo, Krabi – 4 Islands cu barca rapida, Ban Bor Tor Kayaking Tour, Krabi – tur de oras.

vezi mai multe

7 nopti cazare cu mic dejun la Hotel AONANG VILLA RESORT 4* ( in camere grand superior garden) - 8.2 booking.com, hotel pe plaja Aonang, la Marea Andaman;

Zbor Fly Dubai, cu bagaj de cala de 20 kg/persoana si bagaj de mana 7 kg/persoana;

Taxe de aeroport si securitate;

Transfer de grup aeroport-hotel-aeroport cu ghid de lb engleza;

Asistenta turistica in limba engleza.

vezi mai multe

Taxa de viza si formalitati de obtinere a vizei (aprox. 75 Eur)

Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection (fara limita de varsta, fara fransiza, exceptie riscurile asociate imbolnavirii cu Covid -19). Asigurarea se poate achizitiona optional, la tariful de 25 eur/ pers.

Excursii optionale - Transportul public local si alte cheltuieli personale

Alte mese fata de cele mentionate ca fiind incluse.

Bauturile in timpul meselor

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Vacanta Copiilor la plaja in Thailanda - KRABI 2024!, Krabi, Thailanda

Verifica tarife si disponibilitate