LOCALIZARE
Situat la 2,8 km de Panorama Bungalows Aqua Park Hurghada Beach, Noul portul de agrement este la 20 km de hotel de apartamente, iar Hurghada Grand Aquarium este la 28 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Hurghada, situat la 27 km de Nubia Aqua Beach.

FACILITATI
Nubia Aqua Beach ofera cazare cu WiFi gratuit si parcare privata gratuita. Unitatea de cazare este dotata cu aer conditionat si este dotata cu o cada spa.

RESTAURANT
Hotelul pune la dispozitia turistilor 5 restaurante, bar, snack bar.

CAMERE
Fiecare unitate are o terasa, o bucatarie cu frigider, o zona de luat masa si un TV cu ecran plat, iar baia privata include bideu si articole de toaleta gratuite. Exista, de asemenea, plita, ustensile de bucatarie si fierbator.
De asemenea, oaspetii se pot relaxa in gradina.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Avion TSR-HRG DAY 3 ADIT Timisoara - Hurghada; TAXA PASAGERI; ; ; ; Avion HRG-TSR DAY 3 ADIT Hurghada - Timisoara; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre EL KARMA NUBIA AQUA BEACH, Hurghada, Egipt

Verifica tarife si disponibilitate